Glad Påsk

Stenhjärta

Med det här lilla stycket vill jag passa på att önska er som följer Nykedeila en riktigt glad påsk. Första utkastet till Påsk gjorde jag tillsammans med min gamla sparringpartner Ola Höglund hösten 1985. Huvva. Den här versionen spelade jag in med i-phone på torpet för en vecka sen.

Bilden är från Highgate Cemetary i norra London. En bild som sätter fantasin i rörelse. Vad hände? Varför finns det en inskription i det ena hjärtat och inte i det andra? Fick dom inte varandra? Försvann han i första världskrigets skyttegravar? Pick a choice.

I vilket fall. Ha nu en riktigt glad påsk med massor av kärringar, gubbar, nubbar, ägg och påskris. Ko-ko, ko-ko säger muntergöken Nyke.

Påsk (2011)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Tags: , , ,

2 Responses to “Glad Påsk”

 1. Wikholm skriver:

  Intressant med Highgate C. Ett av de mest faschinerande ställen jag beskådat. Är faktiskt medlem i FOHC sen 27 år. (Friends of Highgate
  Cementary) Gjorde alltid ett besök där under mina tripper till London.
  Glad Påsk, alla. Idag tjärar jag båten, rekordtidigt. Då luktar det Laphroig
  mmmm =)

 2. Nyke skriver:

  Ja du Vicke. Man kan ha sämre vänner än en kyrkogård. :-)

Leave a Reply